Booking.com

Weet u dat booking.com aan de bij haar aangesloten leveranciers (lees: hotels, B&B’s e.d.) een percentage tot maar liefst 12% berekent voor een boeking welke via booking.com door de consument wordt afgesloten ?

Wat levert booking.com u als boekingplatform daarvoor ? Alleen informatie!

Misschien zijn hotels/B&B’s mede afhankelijk van boekingen via dergelijk (mee profiterende) platforms, maar het kan voor u als consument voordeliger zijn wanneer u rechtstreeks bij het door u verkozen verblijfadres boekt.

Neem daarom voordat u via booking.com een reservering maakt, eerst rechtstreeks contact op met het verblijfadres. U kunt dan bijvoorbeeld een korting van 5 tot 10% bedingen. Dit leidt niet alleen tot een voordeel voor u maar bovendien tot een voordeel (dan wel besparing) voor het ontvangende hotel/B&B.

Wilt u reageren op deze opinie, heeft u soortgelijke (negatieve) ervaringen welke u wilt melden, richt u dan tot tot ons via deze link
Maart 2016

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.