Opinie over Wakker Dier.

Wakker dier is een nieuwe weg ingeslagen. Was het eerst dat ze vooral opkwamen voor de leef- en fokomstandigheden van de dieren. Nu willen ze de portemonnee van de consumenten hard raken, door in te zetten op het einde van de zogenaamde vleesaanbiedingen bij onze supermarkten en slagers.

Heeft Wakker Dier geen oog voor de omstandigheden van vele consumenten, die iedere maand weer de eindjes aan elkaar moeten knopen en dit juist door de aanbiedingen in de gaten te houden, voor elkaar krijgen. Dan heb ik het nog niet over de hele grote groep consumenten die afhankelijk zijn van de “Voedselbanken”. Het laatste verbaasd ons trouwens nog steeds, want hoe is het mogelijk dat er miljarden naar het buitenland gaan en wij in onze eigen land nog steeds armoede kennen?
Er kan wel geld beschikbaar gesteld worden voor de opvang van asielzoekers e.d. maar extra geld voor onze eigen onder en net boven de armoede grens levende landgenoten ligt er niets extra’s in het verschiet.

Wakker Dier richt je ook eens op de diersoort die jullie blijkbaar over het hoofd ziet: ‘de Mens’.

Het artikel waarop ik deze opinie gebaseerd heb kun je hier lezen

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.