Opinie over Corné Hanssen, docent Universiteit Utrecht geesteswetenschappen.

De uitlating: “Volkert, waar ben je ?”, is eerst aan te merken als een oproep tot geweld, c.q. moord op Thierry Baudet de politiek leider van Forum voor Democratie (FVD).  Immers de naam ‘Volkert’ is bij een groot deel van de bevolking bekend als de moordenaar van Pim Fortuijn.

Vervolgens is de uitlating van de heer Hanssen aan te merken als een vorm van ‘haatzaaien’, niet alleen tegen de heer Baudet maar ook tegenover de mensen die op 20 maart 2019 FVD hebben gestemd.

Dat de Universiteit Utrecht bericht dat de heer Hanssen volgende week ‘op gesprek moet komen’ geeft aan dat het universiteitsbestuur niet adequaat handelt. Dit figuur diende na constatering van zijn strafbare uitlating per direct op staande voet te zijn ontslagen.

Wanneer geen halt wordt toegeroepen aan indoctrinatie van studenten dan dient het bestuur van de Universiteit van Utrecht mede door het uitblijven van de directe maatregel van ontslag op staande voet, mede schuldig te worden gesteld aan oproep tot geweld en haatzaaien.

Vul hieronder de aangifte tegen de heer Corné Hanssen uit en stuur deze toe naar Opinie-Over.nl

De ontvangen aangifteformulieren worden verzameld en ingediend bij het Openbaar Ministerie met het verzoek om tot strafrechtelijke vervolging van de heer Corné Hanssen over te gaan.

Aangifte Doen

De velden met een sterretje (*) moet u in elk geval invullen.

Mijn Melding

Mijn Gegevens


Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.