PROVOCATEUR TUNAHAN KUZU (DENK) FLIKT HET WEER

Wat probeert deze DENK-leider met zijn antisemitische houding tegenover Israël te bereiken?

Over buitenlandse aangelegenheden Turkije en/of Erdogan betreffend mag je van Kuzu niets zeggen, maar hij acht zich wel in een positie om provocerend partij kiezen met een Palestijnse vlag en zich daarmee schuldig te maken aan opruiing.

En dit in een situatie waarbij stabiliteit in de verstandhouding tussen Turkije (NAVO-bondgenoot) en Israël van meer (economische) waarde is dan tussen Turkije en de Palestijnen. Nee Tunahan Kuzu probeert als Turks-Nederlandse parlementariër de lont in het kruitvat te steken, Erdogan zal er blij mee zijn.

Kuzu slaat daarom volkomen de plank mis en Israël kennende zal hij voor vertrek naar ‘huis’ op het vliegveld nog wel worden aangesproken door enkele Israëlische agenten, waar hij zich mag verantwoorden over de beweegredenen van zijn verblijf. Kuzu moet niet denken dat hij in welke hoedanigheid dan ook Israël weer makkelijk kan toetreden. Hij wordt de komende jaren met alle aandacht ontvangen.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.