NEDERLAND IS IN DE EU EEN NETTO BETALER !

Welk percentage van de bevolking begrijpt deze koptekst? Ga op een markt een interview houden en het resultaat is dat 95% niet begrijpt wat je bedoelt. En dat is nou net wat de bedoeling is van deze bedenkelijk gebruikte terminologie bij de Nederlandse politici. Zij hebben niet de intentie om aan te geven waar het werkelijk om draait.

De juiste terminologie, die door 99% van de bevolking wél begrepen zal worden is: “De EU kost Nederland meer dan het Nederland oplevert”.

Nederland en diens werkzame bevolking is simpelweg de pinautomaat van het kunstmatig ingestelde instituut EU. De Nederlandse burgers zijn de slaven van de EU, ze dragen meer af aan de EU dan dat zij daarvoor wordt terugkrijgen.

De ongebreidelde drang voor uitbreiding van de EU door Rutte’s aangestuurde koers van de VVD, Jetten’s D66, CDA (waar staat het voor ?) en Groenlinks gekkies op het gebied van ‘klimaat’ , het lijkt een geweldig slaafs streven naar de grote landen als Duitsland en Frankrijk, maar wie betaalt dat ? Word wakker, de Nederlandse burger is door Den Haag (VVD, CDA, D66, CU en toegevoegd GL en PVDA) als betaler.

Waar het Napoleon en Hitler niet voor elkaar hebben gekregen om Europa tot één geheel te brengen, heeft (de van oorsprong communistische Ossie) Merkel in samenwerking met haar beffertje Macron het wel voor elkaar gekregen om de EU bijna op de knieën te krijgen. Het is het alom oude communistische/marxistische plaatje dat rijke landen hun vrijheid in het kader van één EU inleveren.

Vervolgens kan in een expansiedrift het gannef van Oost-Europese landen worden toegelaten waarbij rechten worden toegedicht zonder daar enige verplichting voor een bijdrage aan die grootheidswaanzin van één Europa wordt opgelegd. In de tussentijd worden de ‘rijke westerse landen’ financieel en fundamenteel uitgemolken.

Laten wij dit toe of gaan wij ons daar tegen verzetten in de aankomende verkiezingen ?
Uiteraard kan je je makkelijk mee laten gaan in de foute instelling van de gevestigde partijen, die zich eenmaal op het pluche verzekerd achten van de enige waarheid die voor elke burger in Nederland behoort te gelden. Anderzijds kan je ook een signaal doen gelden door juist deze vastgeroeste politici, elk geil op een baantje op Nederlands en Europees niveau, wakker te schudden met een kritisch bericht om hun positie te overwegen waarbij het belang van de Nederlandse burger staat boven welk Europees belang dan ook.

Wees kritisch, stem sowieso en dan ook op een partij die de rechten van het Nederlandse volk primair stelt boven het Europese belang.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.