IS HET NOU JESSE KLAVER OF YASSER FERAS ?

Wanneer komt nu eindelijk de aap uit de (linkse) mouw en geef je duidelijkheid over je identiteit? Voorman van GroenLinks, voortgekomen uit idealistische marxistische en communistische partijen als PPR, PSP en CPN, wie ben je ?

Ben je als een Jesse Klaver een rechtgeaarde autochtone Nederlander met christelijke roots, of ben je de Marokkaan Yasser Feras die als een ‘wolf in schaapskleren’ er op uit is om de Nederlandse maatschappij met je marxistische kameraden de stuipen op het lijf te jagen met je GroenLinkse drammerspartij ?

Aan je succesvolle VMBO-opleiding (1999-2004) zal het niet gelegen zijn, of juist wel ?

Als Marokkaan geboren en daarmee geacht moslim te zijn, ben je als katholiek christen gedoopt, waar je klaarblijkelijk in de afgelopen jaren niet voor hebt willen uitkomen.

De oproep is daarom gerechtvaardigd dat je of als Jesse Klaver als katholiek christen wordt aangemerkt, of als moslim onder de naam Yasser Feras. Het maakt de redacteur van dit artikel overigens niets uit, maar geef aan dat je een open politiek bedrijft door niet geheimzinnig te doen over je afkomst.

Op 17-05-2019 in WNL (Wakker Nederland) gaf je aan dat Groenlinks niet alleen als politieke partij aanmerkt, maar bovendien als ‘beweging’. Een uitspraak dat velen als gevaar zien en wat houdt die door jou gepropageerde ‘beweging’ dan in?

Een voorganger als Paul Rosenmöller, die de Pol Pot, Mao en Stalin verafgoodde omhels jij als een icoon van de Groenlinks partij. Uiteraard kan jij dat volhouden zolang het linkse onderwijs niet de waarheid wil vertellen over dergelijk aantoonbare foute types. En ondertussen blijf je bij bepaalde (vrouwelijke) achterban de leuke jongen spelen. Yasser, je bent fake, ondoorzichtig en zo vals als de pest.

1 Reactie op “ IS HET NOU JESSE KLAVER OF YASSER FERAS ? ”


  • Een uitspraak dat velen als gevaar zien en wat houdt die door jou gepropageerde ‘beweging’ dan in?

    Het is ‘Een uitspraak die velen als gevaar zien……’ 😏

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.