SYBRAND BUMA TREKT DE STEKKER ER ALVAST UIT

Super goed bekeken van deze onopvallende kleurloze met alle winden meedraaiende CDA-regent. Hij heeft de bui al zien aankomen voor de komende Europese verkiezingen. Er zijn er nog maar weinig die geloof hechten dat het Christen-Democratisch electoraat na 23 mei 2019 nog iets in de melk te brokkelen heeft. Ook tante Merkel heeft het stokje al overgedragen. Daarom een goede zet van Sybrand Haersma Buma (Syb Buma voor intimi) om te kiezen voor de luwte van een burgemeesterschap van Leeuwarden en tot zijn pensioen nog twee termijnen van zes jaar uit te zitten. Oh nee, geboren 30 juli 1965 dan zou hij na 12 jaar burgemeesterschap pas 65 zijn en dan moet ie nog ruim twee jaren voor z’n AOW.

Wat er van zij, Syb Buma draagt met zijn carrièreswitch bij aan het faillissement van Rutte III. En daarom heeft Rutte het druk met het vaststellen van zijn positie, een baantje in het Europees circus.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.