HET GEVOEL VAN DE MILLENNIALS IS ONDERBELICHT

Millennials, de leeftijdsgroep tussen 25 en 35 jaar, zijn pessimistisch over de toekomst. En dat is geen goede zaak, nu juist deze leeftijdgroep het bestuur over het land moeten overnemen, de economie met hun arbeidsinzet moeten ondersteunen en inmiddels verworven rechten moeten gaan waarborgen.

Weinig vertrouwen in de overheid, economie en ontwikkeling van hun eigen leven. Afgezien van (zoveel mogelijk) geld verdienen zijn er amper drijfveren te bespeuren bij deze leeftijdsgroep. Huisje, boompje, beestje, waaronder mede begrepen het stichten van een gezinnetje, het blijkt niet meer van de tijd van de millennials te zijn.

Ze maken zich wel druk om het milieu, klimaatverandering en over inkomensongelijkheid, maar dat is niet vreemd gezien de linkse indoctrinatie van het onderwijs en media.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.