NIET DE INHOUD LEZEN MAAR WEL DIRECT ROEPTOETEREN

Het is weer zover. Waar Thierry Baudet zich ook over uitspreekt, het gemor vanaf links dient zich direct in de media met gespeelde verontwaardiging aan.

Baudet geeft simpelweg zijn reactie op een publicatie van een Fransoos en Baudet is daarbij niet bang om zaken te benoemen waarvoor laffe politici weglopen. Ook de vrouwelijke politica mengen zich direct in die verontwaardiging, terwijl Baudet juist met zijn standpunt over immigratie de vrouwen behoeden voor verdere islamisering.

Maar laten we eerlijk zijn, het ideale beeld van de moderne vrouw is er toch op gericht, (1) een knappe vent te trouwen die (2) veel geld verdient, (3) een boven modaal huis te bewonen met (4) een patserbak voor hem en haar voor de deur, (5) een overbetaalde deeltijdbaan te hebben in een onzinnige vergadercultuur, (6) twee keer per jaar op vakantie (7) als eind dertiger nog twee kindjes te krijgen, die na geboorte meteen in een (8) met behulp van de kinderbijslag gesubsidieerd kinderdagverblijf worden ondergebracht en (9) niet anders weet dan een Iglo magnetronmaaltijd op tafel te toveren met als achtergrondmuziek Die Schöne Blauwe Donau.

Een terugblik naar de oude tijd is zo gek nog niet. De moeder, die er altijd voor de kinderen en echtgenoot was en pas parttime ging werken toen de kinderen naar de middelbare school gingen.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.