STAP OVER VAN GOOGLE NAAR DUCKDUCKGO

Als je gebruik maakt van Google als zoekmachine dan wordt alles geregistreerd. Google verzamelt alle data van jou. Google maakt gebruik van deze data door jou zaken voor te stellen waarin je interesse hebt getoond. Je krijgt dus niet meer meningen voorgelegd die afwijken van jouw mening.

Alternatief is DUCKDUCKGO, surf voor de Nederlandse versie naar https://duckduckgo.com/?kad=nl_NL Deze is anoniem en er wordt geen profiel opgebouwd. Alle gebruikers van deze zoekmachine krijgen dezelfde informatie, het wordt niet op geregistreerde voorkeuren gefilterd.

En ga nou niet zeggen dat je niets te verbergen hebt, het is toch prettiger als niemand over je schouder kan meekijken met wat je op internet zoekt.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.