WEER EEN VVD-ER DIE HET VELD MOET RUIMEN NA DESINFORMATIE ?

Het lijkt er op dat staatssecretaris Mark Harbers opstapt als gevolg van verkeerde informatie over criminele asielzoekers, dat onder het kopje ‘overig’ is weggemoffeld.

De VVD is de recordhouder van bewindslieden die het veld hebben moeten ruimen ten gevolge van onjuiste informatieverstrekking aan de Tweede Kamer. Een doodzonde welke directe gevolgen heeft en moet hebben voor bewindslieden.

Halbe Zijlstra, Jeanine Hennis, Ard van der Steur, Ivo Opstelten, Fred Teeven en Frans Weekers zijn Mark Harbers voorgegaan en waar houdt het op ? Van Mark Rutte mag als teamleider van zijn (inmiddels derde) kabinet verwacht worden dat hij de bewindslieden (en vooral die van zijn eigen partij) op juiste wijze instrueert en zich niet aan de doodzonde van onjuiste informatie schuldig maken.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.