HEERLIJK DIE STUDENTENVERSIE VAN PASTA FUNGHI

Opinie-over is geen kooksite, maar als student wil ik graag een recept plaatsen. Het is namelijk goedkoop en snel te bereiden. Ik wil het graag delen met de bezoekers van uw website.

De bereiding is als volgt. Kook pasta in ruimkokend water al naar gelang het aantal personen dat mee eet. Doe dit echt ‘al dente’. Warm apart een blik champignonsoep (Unox, Struik, Gwoon of JUMBO huismerk, het maakt niet uit) van minimaal 300 ml op. Giet de ‘al dente’ gekookte pasta af en doe het direct weer terug in de pan. Giet daar vervolgens de warme soep overheen. Laat even staan zodat de warme pasta nog een deel van het vocht uit de soep kan opnemen. Et voila, een heerlijke studentenversie van pasta funghi.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.