WAAROM INTIEME ONGEMAKKEN IN RECLAME OP TELEVISIE BENOEMEN ?

Na een dag hard werken heb je net andijviestamppotje met gehaktbal achter de kiezen en ga je lekker uitbuiken op de bank. Televisie aan voor het nieuws dan wel Een Vandaag, wordt dat onderbroken met reclame.

Op zich niks mis mee, maar moet je dan geconfronteerd worden met reclames over vaginale schimmel, vaginale droogheid of geweldig absorberende inlegkruisjes?

Zit je kleine koter naast je op de bank, moet je die nog uitleg geven !

Ook aan de mannelijke kant geldt dat niemand iets te maken heeft met erectieproblemen. Heb je er last van dan ga je gewoon met je kanariepietje naar je huisarts en moet je je niet laten verleiden voor een homeopathisch smeersel of pilletje van Dr. Vogel, toch ?

Alhoewel alles tegenwoordig benoemd kan worden, het herinvoeren van een bepaalde gene zou de beschaving weer een stukje opleuken. Laat het daarom even wat minder worden met die walgelijke reclames.

1 Reactie op “ WAAROM INTIEME ONGEMAKKEN IN RECLAME OP TELEVISIE BENOEMEN ? ”


  • Helemaal mee eens , ik word kotsmisselijk en kwaad wanneer ik keer op keer met deze aanstootgevende reclame over vaginale schimmelinfectie en pijn bij het vrijen word geconfronteerd.
    Walgelijk en smerig .

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.