OM TE BRULLEN VAN HET LACHEN DAT KLEIN LEED OP DE TV

Een televisieprogramma waarin mr. Frank Visser (kantonrechter in Zaandam tussen 1989 en 2014) de hoofdrol als juridisch orakel opeist geeft maar al te goed aan hoe het klein leed onder de burgers leeft.

Enkele afleveringen binnen het televisieseizoen hebben werkelijk inhoud waarvan van kijker iets opsteekt over de wetgeving in Nederland. Over het algemeen zijn het afleveringen waar het inhoudelijk nergens om gaat. Neem nou deze aflevering : Klik hier

Het gaat om een (luister goed) laulier (?) die te hoog is of te breed wordt, een schutting en coniferen die ‘uit rancune’ zijn neergezet. Kortom lachen om klein leed dat voortkomt uit het elkaar als gepensioneerde buren op een recreatiepark zo moeilijk mogelijk het leven zuur te maken.

 

Meester Frank Visser heeft daar wel zijn oordeel over.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.