BRITISH PEOPLE SHAME ON YOU

Tegen de stroom in heeft Teresa May zich als prime minister de afgelopen drie jaren ingezet om de door de Britse bevolking bij referendum uitgesproken keuze voor een BREXIT bij de Europese mastodonten te regelen.

Het is een schande dat zij verantwoordelijk wordt gehouden voor het mislukken van een deal en afgeserveerd wordt binnen haar conservatieve partij. Ook Jeremy Corbyn en zijn volledige dwarse labour party moeten de ogen uit hun kop schamen. Op 26 mei wordt deze man 70 jaar en het zou hem sieren dat hij zijn pensioen aankondigt. Corbyn heeft niet anders dan afgegeven op May, terwijl hij zelf de klus nooit had kunnen klaren en te oud is om dat alsnog te doen.

Het doorzettingsvermogen van Teresa May om een goede deal te regelen is bewonderenswaardig. Deze vrouw verdient lof en geen hoon.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.