DE TURKSE KAPSALON

De Lidl mag dan wel jaarlijks als beste supermarkt op het gebied van groenten- en fruit worden uitgeroepen. De Turkse groenten- en fruitwinkel bij mij om de hoek is voor mij de echte topper.
Alle dagen vers, schappelijke prijzen en perfecte bediening, echt super.

Neem nou als voorbeeld de platte peterselie of koriander. Bij de JUMBO betaal je voor 15 gram in het plastic verpakt € 1,38 respectievelijk € 1,48 terwijl ik een flinke bos bij mijn Turkse buurtsupertje voor slechts 50 Eurocentjes bemachtig. Zo ook met eieren. Ik koop 30 (witte) eieren voor nog geen 3 Euro. Een bonusscore van 10 eieren vergeleken met de prijs in de Nederlandse supermarkt.

Als je op de kleintjes moet letten, maak dan gebruik van de Turkse ondernemers en dat geldt ook voor de kapsalons. Volgens het CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) is in 2018 is een record aantal kapperszaken ontstaan. Het Turkse aandeel blijkt groot te zijn en dat is niet verwonderlijk. Waar je bij een Nederlandse kapper al gauw voor het knippen van je grijze kalende kop 30 Euro kwijt bent, betaal je bij de Turkse kapper tussen de 12 en 15 Euro en zit je langer op de stoel. Meer service met een financieel voordeel.

Het interesseert mij dan geen bal dat ik niet kan pinnen en mijn geld in een sigarenkistje achter de toonbank verdwijnt.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.