DONALD VERDIENT IN Z’N EENTJE DE PEGELS

Is er in de USA weer commentaar op president Trump dat hij ‘in z’n eentje’ een wapendeal met de Saoedi’s heeft geregeld van maar liefst 7 miljard dollar, of meer. Een dergelijke wapendeal had eigenlijk toestemming moeten krijgen van het Congres. Trump heeft de deal (zoals gezegd) via een achterdeurtje geregeld, buiten het Congres om.

De altijd nog getergde Democraten kunnen weer tegen Trump gaan mauwen, maar noem mij één president van Democratische afkomst, die voor de USA ooit in z’n eentje geld heeft opgeleverd.

En, niet te vergeten Trump slaat met zijn deal een dubbelslag. Met de levering aan bondgenoot Saoedi-Arabië (en in het verlengde ook de Verenigde Arabische Emiraten) geeft Trump ook een signaal aan Iran, de grootste bedreiger in het Midden-Oosten.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.