PROFIEL VAN DE NEDERLANDSE RECHTSPRAAK 2

Heet van de naald en de ultieme bevestiging van hetgeen eerder is geschreven.

De kortgeding rechter Antoon Schotman heeft in al zijn wijsheid zondag beslist dat aanstaande dinsdag 28 mei 2019 elk kwartier een trein van en naar Schiphol moet rijden.

Het is de bevestiging van de vleesch noch visch uitspraken door rechters met een ‘D66-mentaliteit’. Hoe verzint ie het? Geef nou eens één partij het volledige gelijk. Eén trein per kwartier met de stroom passagiers die Schiphol dient te verwerken? Leef je wel in onze wereld of heb je nou echt geen benul van de gevolgen die jouw onzinnige uitspraak teweeg brengt? En dan wil in je functie worden aangesproken als ‘edelachtbare’? Ammehoela!

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.