GP VAN MONACO SCHRAPPEN

Het was gisteren niet om aan te kijken en daarom moet de Grand Prix van Monaco moet van de F1 kalender. Het was wederom niet anders dan korte rondjes achter mekaar aanrijden. Op een doordeweekse dag kan je op de weinige straten van Monaco wel links en rechts inhalen, maar met die bolides lukt het niet.

Enig hoogtepunt van de hele race was de lekker brutale inhaalmanoeuvre van Max in de pitstraat, maar dat werd door de stoffige wedstrijdleiding prompt bestraft. De rest van de 79 rondjes heeft ie voor Alfred Jodocus Kwak maar een beetje die Hamilton op de hielen gezeten, waarvan hij later (met de ‘P’ in z’n lijf) alleen maar kon zeggen dat ie daar van genoten had.

En dan had Max Vettel achter zich. In de strijd die Ferrari met Mercedes voert is het onbegrijpelijk dat die Duitse gozer niet die afstand van Max heeft genomen, waardoor Bottas op meer dan vijf seconden na Max zou eindigen en Max alsnog op het podium zou komen. Nee, die Vettel is net zo’n gluiperd als Gerd Müller in 1974.

Alles samengevat, het is misschien een leuk vertier voor de eigenaren van de bootjes in de haven, er was niks aan.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.