POPULISME BESTAAT KENNELIJK NIET AAN LINKSE ZIJDE

De Nederlandse staatstelevisie levert met het programma Nieuwsuur het bewijs met fake news over de Europese verkiezingen op meerdere punten. Alles wat rechts van het midden is wordt getypeerd als rechts-populistisch, terwijl de groene klimaatgekken niet worden geduid als ‘links-populistisch’.

Voorts meldt de Nederlandse staatstelevisie (is het nou NPO, NOS, NTR alle afkortingen worden tijdens de uitzending van Nieuwsuur vermeld) maar al te graag dat de overwinning van Marine Le Pen op Emmanuel Macron een ‘nipte winst’ betreft. Hoezo nipte winst ? Die kokos Macroon (waar kwam ie ooit vandaan?) is met deze uitslag eenvoudigweg afgeserveerd.

En dan Hans Brusselmans alias Frans Timmermans. Per slot van rekening heeft ie toch een nederlaag opgelopen. Misschien kan hij nog hopen op zijn droombaantje, maar hoe kan hij voor de camera verklaren dat Europa moet veranderen?

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.