GOEDE ACTIE VAN JOHN DE MOL, MAAR ….

Naar verluidt is er op 5 juni aanstaande een rechtszaak, aangespannen door John de Mol tegen Facebook dat valse adverteerders mogelijk biedt om te adverteren met BitCoins. Goede actie van John, zijn naam wordt misbruikt en hij heeft het geld om met een batterij aan advocaten het kwaad te bestrijden.

Maar, het is jammer dat niet met een paar simpele telefoontjes of spoed-emailtjes van die advocaten naar eveneens vooralsnog ‘gedupeerden’ als Matthijs van Nieuwkerk, Humberto Tan, Waylon, Alexander Klöpping en anderen, de procedure door meer eisers wordt ingezet. Niet om de kosten te delen, het zal John wat dat betreft een worst wezen, maar om samen één front te vormen. Een gemiste kans.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.