HEB JIJ NOG IETS TE MELDEN ?

Opinie Over ontvangt met regelmaat ingezonden stukjes over serieuze- en lichte onderwerpen, ergernissen en positieve ervaringen. Sinds de lancering van Opinie Over is het aantal bezoekers de laatste weken in een stijgende lijn voor wat betreft bezoekers. Wij willen verder uitbouwen en daar vragen wij jouw hulp voor.

Met het platform dat Opinie Over heeft gemaakt kan je alle teksten insturen die je maar wilt en voldoen aan de huisregels. Er is juist voor gekozen om plaatsing anoniem te doen en onzinnige aliassen te voorkomen. De weinige persoonlijke gegevens die je verstrekt zijn alleen bestemd voor de onderlinge communicatie tussen jou en Opinie Over.

Het als bezoeker geven van een inhoudelijke reactie en/of het aanklikken van een like/dislike en insturen van teksten, doe mee !

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.