LEEP OF DOM ?

Hoe kan je het verzinnen? Een uitverkoop in een distributiecentrum waarbij sprake is van kortingen oplopend tot 70%. Dat is vragen om problemen. De vermoorde onschuld spelen met een verklaring dat je er niet van uitging hoeveel mensen daar op af zouden komen en welke samenstelling dat publiek zou hebben.

De ‘uitverkoop’ van Blokker geeft de bevestiging dat deze firma zichzelf failliet wil trekken. Je gaat klanten een korting van oplopend tot 70% geven als je elders in de winkels de klanten nog voor de gewone prijzen wil binnentrekken. By the way de winkels waren al te duur. Voor het schamel aangeboden assortiment ben je goedkoper uit bij andere winkelketens als Action, IKEA, Mediamarkt en HEMA.

Trouwens het lijkt mij ook een vreemde rol die de gemeente Gouda gespeeld kan hebben. Dat vraagt om nader onderzoek. Ik ken de ins en outs niet maar een bestemmingsplan van een industrieterrein met distributiecentra verbiedt een directe verkoop aan particulieren. Hieruit voortredenerend moet je het als lezer met me eens zijn dat er twee mogelijkheden zijn. De gemeente was tevoren niet van de actie van Blokker in kennis gesteld, of de gemeente Gouda heeft Blokker een al dan niet tijdelijke ontheffing gegeven.

Wat er van zij, ik zie bij de verantwoordelijke ambtenaren met opgetrokken schouders en de handen in de lucht staan met het excuus: “dit konden wij ook niet voorzien”, of iets van gelijke strekking.

Feiten zijn dat er verkeersoverlast was en dat er een politiemacht op kosten van de gemeenschap moest worden ingeschakeld.

Leep van Blokker dat ze voorraad hebben kunnen wegwerken, dom van Blokker om negatief in het nieuws te komen. Aan mij hebben ze geen klant meer.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.