JAMMER

Dat was het woord wat weer in mij opkwam nadat de Champions League Finale was afgelopen. Een wedstrijd niet om aan te gluren en om gauw te vergeten.

Twee teams voetballend zonder visie, een dubieuze dan wel goedkope penalty en één aanvallende oprisping was genoeg voor Liverpool om de cup met de grote oren voor de 6e keer binnen te halen.

Wat voetbalfans zich vooral zullen herinneren is het prachtige voetbal dat AJAX heeft laten zien vanuit haar eigen visie, spelers die er voor knokten gedurende een lang seizoen met oogstrelend voetbal. Het Champions League seizoen 2018-2019 heeft AJAX weer op de kaart gezet als grootmacht in het Europese voetbal. En ook al gaan er weer een paar dragende spelers weg, de reservisten staan al te trappelen om hun plek in te nemen. Het afgelopen seizoen heeft bewezen dat je met al dat geld waarmee sommige clubs smijten je nog geen team kunt smeden. Het biedt hoop voor een club als AJAX dat het winnen van de Champions League geen utopie hoeft te zijn.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.