PAK ZE !

Klinkt agressief maar is nodig om de boel eens flink op te schudden en aan te geven dat de huidige werkwijze niet deugt en bij weldenkende mensen tot wantrouwen heeft geleid. Gelukkig zijn er mensen die hun nek willen uitsteken voor verandering.

Neem Derk Jan Eppink, die namens Forum voor Democratie tijdens de Europese verkiezingen maar liefst drie zetels heeft veroverd en na uittreden van het Verenigd Koninkrijk er nog een zetel bij krijgt.

De credits gaan niet uit naar Thierry Baudet, maar naar Derk Jan Eppink. Hij heeft op geweldige wijze campagne gevoerd met een heldere boodschap. Vanuit het niets heeft hij Forum voor Democratie op de Europese kaart gezet. Thierry mag blij zijn dat hij deze man met veel ervaring binnen de gelederen heeft om FVD in de Europese Politiek te vertegenwoordigen. Derk Jan heeft ruime ervaring in het Europese circuit. Hij is lid geweest van het kabinet van Europees Commissaris Frits Bolkestein en hij werkte later voor de vice voorzitter van de Europese Commissie. Eentje met ervaring die het klappen van de zweep kent.

Doelstelling voor de FVD is nu om met de juiste andere partijen een front te vormen tegen de bureaucratie en regenten binnen Europa en niet op één hoop te worden gegooid als rechts-extremisten.

Ondertussen moet FVD laten zien de opgedragen vertegenwoordiging te vervullen met werkelijke aanwezigheid tijdens vergaderingen en debatten, maar ook gebruik maken van alle financiële mogelijkheden gebruik maken. Onkostenvergoedingen gewoon volledig uitdeclareren en in de partijkas afstorten voor het spekken van de oorlogskas.

FVD, pak ze !

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.