ALLEMAAL DE BOOT IN

Niet negatief bedoeld, maar juist positief. Over 54 dagen groot feest en dan wordt het genieten van doorgedraaide types in een prachtig spektakel waarmee Nederland wereldwijd weer op een goede manier op de kaart wordt gezet.

Voorstanders gaan letterlijk de bootjes in, om te genieten van dit prachtige festijn.

Tegenstanders voelen zich met het disrespect voor hun normen en waarden, in de boot genomen.

2 Reacties op “ ALLEMAAL DE BOOT IN ”


  • Ik houd het niet bij, maar het enige wat ik kan bedenken is dat dit over de Gay Pride gaat.


  • Bij die gedachte sluit ik me helemaal aan, alleen weet ik niet welke kant de Gemeente en de Organisatie uit wil met het vignetten systeem voor bezoekende bootjes. Commerciële boten weren, top. Vaarroute vrijhouden top, lijkt me logisch. Bezoekers op bootjes laten betalen terwijl de toeschouwers op de kades van de grachten, gratis kunnen kijken, lijkt me discriminatie van de bootjes.
    En zo wordt een evenement dat ons ieder jaar weer op de kaart zet met betrekking tot tolerantie langzaam kapot gemaakt.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.