DAT IS SLIKKEN

Voor de jongelui speelt de emotie en weemoed niet snel op, maar als je behoort tot de oudere generatie en steeds meer met de vergankelijkheid van het leven te maken krijgt, dan is het schrikken. Mensen die je bij regelmaat op televisie zag en in de krant berichten over las, die zijn komen te overlijden.

Barry Hughes, het zegt de jeugd van tegenwoordig niks. Hij was een geweldig fenomeen in de voetbalwereld, een man met humor een entertainer. 81 jaar geworden, hij is niet meer.

Martine Bijl, bij de jeugd bekend als voormalig presentatrice van ‘Heel Holland Bakt’ en van alle markten thuis in acteren, cabaret en zang. Treurig dat zij met haar 71 jaren niet van haar oude dag heeft mogen genieten.

Voor beiden geldt dat we hun excentrieke stem niet meer zullen horen. We hebben er mee te doen en dat is slikken.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.