DOKTERSVERKLARING

Allemaal ellende in de wereld. De Brexit die maar niet wil lukken en waarover vaststaat dat het slecht voor ons landje uitpakt, onrecht dat boeren wordt aangedaan door actiegroepen die door politie niet worden tegengehouden, Ajax dat de finale met twee vingers in de neus had kunnen winnen, de klimaatverandering waar we helemaal niks aan kunnen doen maar ons miljarden gaat kosten, de steeds hogere belastingdruk in ons land opgelegd door een regering die het klootjesvolk wil uitmelken, boetes op het niet dragen van een helm op een snorfiets, noem het maar op. Mijn boosheid en bloeddruk is er danig van gestegen en dat kan binnenkort gaan leiden tot een publieke verbale uitbarsting tegen overheidsdienaren.

Ik mag het niet zeggen, maar om verdere boetes te voorkomen ga eerst aan mijn huisarts vragen of hij een schriftelijke verklaring kan maken dat ik aan het syndroom van Gilles de la Tourette lijd.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.