SCHROK ME ROT

Ik was vanochtend rustig aan het werken, en toen begon in eens mijn telefoon raar te doen.
Geen inkomend telefoongesprek, Whatsapp melding, of SMS-je. Raar maar waar. Ik ga kijken en wat blijkt het NATIONAAL ALERT.

Dit was de eerste keer, dat ik die binnen kreeg, alhoewel mijn Smartphone als 2 jaar ingesteld staat om NL-Alert te ontvangen. Even later gingen buiten ook de sirenes af, maar als het goed is worden die binnenkort het zwijgen opgelegd.

Dan dient er zich gelijk een volgend probleem aan, want zoals gebruikelijk wordt er weer voorbij gegaan een degene die niet in het bezit zijn van een Smartphone. Hoe worden die in de toekomst geïnformeerd als er een alarmsituatie voordoet? Denk hierbij o.a. aan de ouderen die nog zelfstandig wonen? Weet jij het antwoord? Ik lees het wel in jouw reactie.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.