INKOPPERTJE VOOR OPEN DOEL

Een team van dure juristen aangesteld om je zaak op te bouwen, plaats vrij moeten maken in je overvolle agenda voor overleg en voorbereiding van je zaak. Een volledige dag gereserveerd voor de uiteindelijke zitting, en dan …..

Leg het mij uit. Je gaat naar de rechter om een juridische uitspraak te krijgen over het verwijderen van onterecht gebruikt van je naam en foto dan wel het verstrekken van de gegevens van de adverteerder.

De raadslieden van John de Mol bepleiten de klip en klare zaak voor de rechter. De naam van John mag niet door derden worden misbruikt in advertenties op Facebook. John wil dat Facebook actie neemt door deze adverteerders te weigeren. In de verdediging stelt Facebook niets te doen zolang de rechter niet een rechterlijk bevel daartoe heeft afgegeven.

Dan krijg je als rechter toch een inkoppertje voor open doel ? Nee, wat doet die knurft , die stuurt de partijen weg met de boodschap ‘ga nog eens even met elkaar praten’.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.