WAT IS DAT TOCH?

Zoveel autokilometers maak ik niet. Maar in twee dagen tijd wel 6 mensen zien appen in het verkeer.

Gisteren zowaar voor het stoplicht. Die mevrouw in de baan naast mij ging er zo in op dat terwijl ik na groen licht te hebben gekregen al ruim 100 meter verder was, zij pas optrok bij datzelfde licht.

Enige tijd later op de Ring A10 reed een dame al slingerend en met een gangetje van nog geen 80 kilometer per uur. Natuurlijk, haar mobiele telefoon is belangrijker dan de verkeersveiligheid. En dan nog boos kijken als je met de claxon wijst op het gevaar.

Vele weggebruikers menen ongelimiteerd te kunnen appen en telefoneren in het verkeer. Wat heeft het voor zin de boete op dit verkeersvergrijp te verhogen als je als overheid verzaakt in de controle daarvan.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.