HENK EN HANS

De vorige keer berichtte ik dat Henk en Ingrid door financiële problemen tijdens een schuldsanering uit elkaar zijn gegaan. Hoe het met Ingrid is weet ik niet, maar ik heb wel van Henk vernomen. Hij heeft voor een sociale huurwoning voorrang kunnen krijgen op een stelletje statushouders uit Somalië en Eritrea.

Net ingetrokken in zijn stulpje, de verhuisdozen nog niet volledig uitgepakt, maakte Henk kennis met zijn buurman Hans, die een kopje suiker kwam lenen. Je gelooft het niet, de vonk sloeg meteen over. Beiden hebben het niet breed en vechten voor hun staan, maar de liefde overwint alles en daarom ga ik Geert een emailtje sturen dat hij het voortaan moet hebben over Henk en Hans.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.