SMERIGHEID TEN TOP

Sowieso moet je al je vraagtekens zetten bij een combinatie Van Opstelten en Demmink. Twee oude maatjes vanuit een verleden. Dat nu duidelijk wordt dat zij samen een vervolging van Geert Wilders hebben bekokstoofd is van de ratten besnuffeld.

Kijk, je mag denken over Wilders wat je vind en of hij al dan niet verkeerde uitspraken heeft gedaan, maar het kan niet zo zijn dat de politici de rechterlijke macht gaan instrueren voor strafrechtelijke vervolging.

In Nederland zou de Trias Politica dienen te gelden, de scheiding der machten. De wetgevende macht, de uitvoerende macht en de rechterlijke macht.

Wat in de zaak Wilders klaarblijkelijk heeft plaatsgevonden is dat Opstelten als minister de opdracht heeft gegeven om vervolging tegen Wilders in te stellen. De corrumpeerbare Demmink (vraag niet hoe) heeft als billenmaatje van Opstelten daar maar al te graag gehoor aan gegeven.

En dan dat liegen en bedriegen van Opstelten, een typische uiting van VVD-mentaliteit. Het is Opstelten die vervolgd moet worden voor meineed ten aanzien van zijn eerdere verklaringen.
Hij is inmiddels op een leeftijd dat hij zich denkt te kunnen verschuilen achter opmerkingen “Ik heb daar geen herinneringen aan.”.

Smerigheid ten top.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.