AUTOMATISCHE MAIL BEANTWOORDER

We gaan weer langzaam de periode tegemoet waarin we massaal onze sleurhutten volstouwen, of proberen zoveel mogelijk in onze koffer te proppen en toch proberen onder het gewicht te blijven wat door de maatschappijen geaccepteerd wordt als bagage. Wat niet past dat moet dan in de handbagage, en ook daar weer het gevecht van afmetingen en gewicht.

Maar dit zijn bijkomende schermutselingen.

Waar ik het met u over wil hebben is de vraag, moet je als je op vakantie gaat of langere tijd afwezig bent op kantoor een automatische beantwoorder gaan instellen, waarin je degene die je mailt laat weten dat je er even niet bent.

Op zich lijkt dat een goede zaak, en wel zo netjes. Want degene die je een bericht stuurt zit natuurlijk op een reactie van je te wachten.

Maar die goedbedoelde en beleefde automatische reactie die u ingesteld heeft kent ook een keerzijde, want degene die u gemaild hebben met minder goede bedoelingen krijgen van het automatisch systeem een reactie dat u er tot een bepaalde datum niet bent.

Deze minder goedwillende personen kunnen dan dus hun eigen gang gaan en uw woning bezoeken om te kijken of er nog iets van hun gading te halen valt. Dit kunnen ze op hun gemak doen, want ze weten precies wanneer u terugkomt. En als ze netjes te werk gaan dan kunnen ze hun bezoek zelfs over meerdere dagen spreiden, zonder dat iemand ook maar iets in de gaten heeft.

We hebben tenslotte niet allemaal een geavanceerd alarmsysteem op onze woning zitten, waarmee vrienden, alarmcentrale e.a. bij onraad gewaarschuwd worden.

Wat vindt u, moet je wel een automatische mail beantwoorder instellen als we langdurig op kantoor of thuis afwezig zijn?

Coming Soon
Moet een automatische mail beantwoorder ingesteld worden
Moet een automatische mail beantwoorder ingesteld worden
Moet een automatische mail beantwoorder ingesteld worden

 

 

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.