DAN WEET IK ER OOK NOG WEL EEN

Het vakantieseizoen is weer in aantocht. De bestemming in een zonnig oord is geboekt en de datum van vertrek staat in de agenda. Tegenvaller is het tijdstip van vertrek van het vliegveld. Heel vroeg in de ochtend.

Je wilt het je familie en vrienden niet aandoen om je door hen te laten wegbrengen. Het openbaar vervoer biedt geen optie. Zelf met de auto naar het vliegveld en 10 dagen lang parkeren dan. Afgezien al van de prijs, een transfer met de bus van het parkeerterrein naar de vertrekhal is voor de wat ouderen onder ons ook niet een aanrader. Je rijdt je auto voor de vertrekhal en laat deze overnemen door ‘valet parking’. Kost ook een flink bedrag en je komt er bij terugkomst achter waar je auto heeft gestaan of voor hoeveel kilometer je auto is gebruikt.

Wat super gemakkelijk is, je bestelt een taxi. Die komt thuis bij je voorrijden en de koffers worden netjes in de achterbak gelegd. Aardige chauffeur die ondanks het vroege tijdstip een praatje met je aanknoopt en graag van je weet wat de bestemming is en voor hoe lang.

Het is mijn ouders overkomen. Heerlijke vakantie gehad, gezond kleurtje opgedaan, maar bij thuiskomst een ravage aantreffend.

Regel het goed en alvast een fijne vakantie toegewenst !

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.