OH, GELUKKIG

Het is komkommertijd, de (digitale) media weet niks te publiceren, Trump, Wilders en Baudet houden zich even gedeisd, dus er kan effe niks ‘geframed’ of ‘gebashed’ worden. Dan maar breeduit ‘vers van de pers’ publiceren dat Taylor Swift en Katy Perry hun ‘strijdbijl’ hebben begraven. Wie zijn deze schepsels? Oh, zangeressen die een conflictje met elkaar hadden.

Ze lagen al vanaf 2013 met elkaar in de clinch, maar na zes jaren is het nu opgelost (hoe staat er niet bij). Fijn dat ze hun negatieve houding tegenover elkaar hebben weten om te zetten in positiviteit en mogelijk samen een liedje (daarover) gaan zingen. Gaat weer aardig wat opleveren voor deze volgevreten, egocentrische, verwende en door miljoenen mensen aanbeden tutjes.

 

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.