EEN AMSTERDAMMER

Zo werd je door de politie benoemd. Jij was de man die de politie had aangehouden, nadat je op Eerste Paasdag de 68-jarige mevrouw Rinia Chitanie op schofterig gruwelijke wijze in elkaar had getrapt tengevolge waarvan zij in coma raakte. De familieleden herkenden haar niet meer.

Jij wordt benoemd als een ‘Amsterdammer’, die een tengere vrouw van 1.50 meter naar je eigen bekentenis ook nog verkrachtte. Een slachtoffer dat niets meer te leven had en door familieleden noodgedwongen moest worden opgegeven.

Jij ‘Amsterdammer’ bent ontmaskerd. Je bent een ‘getinte’ in Amsterdam verblijvende moordenaar en bleek een ‘statushouder’ te zijn.

Je krijgt alle faciliteiten om je hier in Amsterdam op te houden. Je krijgt huisvesting, zorg en geld en nu ook een advocaat die je (uit eigen gewin) op alle mogelijke manieren zal gaan verdedigen. Je bekentenis wordt ingetrokken, je had een psychose vanuit je (vermeende) vluchtelingensituatie en kon niet anders dan deze weerloze dame die als arts haar bijdrage aan de maatschappij heeft geleverd, naar het hiernamaals trappen.

Wat staat jou te wachten als ‘Amsterdammer’ ?

Het zijn de vlees noch vis rechters die daarover gaan beslissen, waarbij uiteraard in grote mate rekening zal worden gehouden met jouw situatie als statushouder. Er wordt bovenal gekeken naar jouw belangen. Het wordt vervelend voor je als jouw vluchtelingenstatus wordt ingetrokken, waar moet je heen. Het IND maakt geen werk van je om je uit te zetten, dat is teveel werk voor die ambtenaren.

Dus wees gerust, en sluit je ondertussen aan bij ‘We Are Here’, de club van uitgeprocedeerde asielzoekers die eigenlijk uitgezet moeten worden, maar door het gemeentebestuur van Amsterdam geknuffeld worden en met faciliteiten op kosten van de hardwerkende belastingbetaler, je graag wil behouden voor de multiculti samenleving die Amsterdam voorstaat.

Je hebt de zegen van de GroenLinks-wethouder Rutger Groot Wassink. Deze zal zich persoonlijk over je ontfermen, je wordt een baantje in het vooruitzicht gesteld en een overgesubsidieerde sociale huurwoning met inrichting is geen probleem.

Als het aan de Amsterdamse politiek ligt, blijf je ‘Amsterdammer’ waar alles voor wordt gedaan.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.