ZO DOE JE NOG WAT VOOR JE WACHTGELD

Oud veilingmeester en onroerend goedverzamelaar Alexander Pechtold blijkt toch nog iets voor ons land te kunnen betekenen. Onder het genot van een ruime wachtgeldregeling wil hij zich ‘belangeloos’ inzetten om de crisis terzake de renovatie/verbouw van het Binnenhof proberen op te lossen. Eindelijk een daad waarmee hij het land dient.

Alexander krijgt hier een zware kluif aan. Hij heeft te maken met een nogal eigenwijze feeks genaamd Ellen van Loon die zich waant een vermaard architect te zijn.

Haar ideeën over renovatie en aanpassing van ons cultuurgoed zijn volledig in strijd met het profiel dat je van een aangestelde Rijksarchitect verwacht. De klachten over haar ideeën zijn niet van de lucht. Historische elementen worden verwijderd, vergaderzalen worden onnodig verplaatst, voor personeel onwerkbare kantoortuinen worden in haar ontwerp aangelegd en de oude zaal van de Tweede Kamer wordt voorzien van een laminaatvloer.

Heb je voor dit soort wijzigingsvoorstellen een met tonnen belastinggeld overbetaalde muts nodig, of kan je als bestuur van de Tweede Kamer beter naar de informatiebalie van de eerste de beste bouwmarkt gaan.

Alexander, als je dit oplost kan je bewijzen dat je nog wat voor je wachtgeld hebt gedaan.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.