ZIJN ZE HELEMAAL

Vast ritueel op de zondagmiddag. Sport kijken, maakt niet uit. Tennis, wielrennen, Max die oude dames van de weg drukt of links en rechts inhaalt en dan bijtijds koken. Snel de prak naar binnen werken en even op de bank half uurtje uiltje knappen (voor de jongere lezers, dat is geen dierenmishandeling maar een oud gezegde voor een dutje).

En dan NOS Studio Sport Eredivisie, voetbal kijken. De radio is niet aangeweest dus de uitslagen zijn niet bekend, we houden het spannend.

Wat gaan die knakkers van de KNVB doen, ook wedstrijden laten spelen op de zondagavond !

De competitievervalsing is al toegeslagen toen wedstrijden op vrijdagavond, zaterdagavond en zondag op verschillende tijdstippen werden geprogrammeerd en daar komt nu de zondagavond bij.

En de NOS dan ? Die moet dan vanaf tien uur ’s avonds gaan uitzenden nadat alle wedstrijden gespeeld zijn. Voorheen wist je om acht uur alle uitslagen en de nieuwe stand, nu moet je tot elf uur in je pyjamaatje op de bank afwachten.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.