SALARISVERHOGING

 

Werknemers, zoals bijvoorbeeld die in de detailhandel, staan al jaren stil voor wat betreft de hoogte van hun salaris. Een verhoging zien de werkgevers, ondanks de door Rutte als een gedreven Göbbels gepropageerde economische groei, niet in.

Aan de andere kant hebben we een Zweedse jonkvrouwe Ollongren die ondanks haar dubbele nationaliteit in Nederland een politieke functie mag vervullen. Zij wil meer poen voor haar werk.

Haar maatjes binnen het kabinet voelen er ook wel wat voor, maar het is te opzichtig als dat aan de orde wordt gesteld. Geen probleem voor lepe Kajsa, je geeft in een wetsvoorstel aan dat de overheid er voor moet waken dat de beloning voor de werkzaamheden ‘onder de grens van het redelijke komt’ en stelt gewoon een commissie in die dat gaat onderzoeken.

Wedden dat een loonsverhoging als de wiedeweerga er door komt ?

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.