DRIE VLIEGEN IN EEN KLAP

Bij het Openbaar Ministerie blijkt te zijn doorgedrongen dat de medewerkers op een meer efficiënte wijze kunnen gaan werken. Wanneer er een verdachte is die voor meerdere zaken voor de rechter moet komen, kan je die zaken gaan behandelen in één zitting.

Zo denkt het OM er over om Gökmen Tanis, die moslim van die terroristische aanslag in de tram in Utrecht te gelijkertijd te berechten over een eerder gepleegde verkrachting. Doe dan ook nog op de zitting de mishandeling van de gevangenisbewaarder er bij. Drie vliegen in een klap.

Drievoudige moord, poging tot moord op de andere slachtoffers, verkrachting, mishandeling, eerder veroordeeld voor inbraak en verboden wapenbezit. Maak er een korte zitting van. Verweer van advocaten die hun omzet op peil willen houden kan geen aanleiding zijn om de zaak te rekken. Levenslang de bak in.

Wordt die Gökmen Tanis in de pers ook nog omschreven als een Utrechter. Dat vind ik een regelrechte belediging voor al mijn echte Utrechtse vrienden.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.