GEEN STIJL SLAAT DOOR

Gelukkig hebben we tegenwoordig Opinie-Over. Waar je voor de weergave van de werkelijkheid voorheen nog ging kijken op GeenStijl, het is niks meer. GeenStijl heeft zich met een te enthousiaste redaxie begeven op een pad dat niet te begrijpen is. Als je die teksten leest dan gaat het je duizelen voor de ogen.

Een punt maken is OK, maar doe dat in normale bewoording. Het lijkt er op dat GeenStijl in de gepubliceerde teksten steeds meer opschuift naar superlatieve onzinnige prut.

Neem nou de publicatie: Duurzame idealen zijn mooie dingen. Ze leveren prachtige verhalen op over koeien die vrij dartelen in de weide, meer zonlicht krijgen dan de gemiddelde loonslaaf en vaker worden geknuffeld dan een kantoorkat. Maar laten we wel wezen: idealen zijn vaak duur en uiteindelijk draait het allemaal om de poen in de portemonnee. Een gezin kun je niet voeden op idealen, daar moet gewoon goed voedsel in”.

Waar slaat dit op ?

Let wel, dit is geschreven door een redactielid, kennelijk onder invloed van een jointje of iets dergelijks.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.