JE ZAL WEL GEK ZIJN

De prijzen zijn bekend, de gebeurtenis van het volgende jaar is in de verkoop gegaan. De datum daarvan moet in de agenda worden gereserveerd. Het wordt 3 of 10 mei 2020 en het kost je een bom duiten als je er bij wilt zijn.

De Formule 1 Grand Prix Nederland in Zandvoort. Torenhoge prijzen voor entree op de zaterdag en/of zondag uiteenlopend van 140 tot 510 Euro.

Komend weekeind naar Max kijken bij de Grand Prix Frankrijk op de televisie vind ik leuk maar om nu op één plek langs het circuit de race te moeten volgen en daar zoveel geld aan te spenderen, gaat mij te ver. Desondanks ga ik er van uit dat het een Oranjefeest wordt en Max met zijn opgevoerde Honda motor het de Mercedessen en Ferrari’s moeilijk gaat maken.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.