MISDAAD COLLEGE VAN WNL

Heb je ook gekeken naar de aflevering van dit programma waarin de serieverkrachter van Utrecht en omstreken aan de orde was ? De uiteindelijk veroordeelde dader heeft het heel lang vol kunnen houden terwijl de pliesie geen stap verder kwam. Een cold case team moest er aan te pas komen om alsnog een dader op te sporen met behulp van het Nederlands Forensisch Instituut. DNA heeft hem uiteindelijk genekt.

Het televisieprogramma maakt mij duidelijk dat de dader tijdens de rechtszitting zijn lippen op elkaar gehouden heeft en, zoals ik het begrijp, is die viezerik slechts in 4 gevallen veroordeeld op basis van DNA sporen terwijl er van ruim 20 gevallen van verkrachting sprake was. En dan zitten die officieren van justitie en rechercheurs (waarvan een met een totaal valse toupet) te verkondigen dat ze er van alles aan hebben gedaan.

Mijn conclusie is dat ik naar een programma van niks heb zitten kijken en hetzelfde gevoel heb als die 16 slachtoffers die buiten beeld zijn gebleven.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.