OP ÉÉN PAARD WEDDEN?

Treurige berichten over herstel van zijn knie en deelname aan een hoogtestage. Het zit Tom Dumoulin niet mee dit jaar. Die knie van ‘m, daar lijkt het nog niet goed mee te zijn. En dat gaat ook tussen de oren zitten, dat kan je hem niet kwalijk nemen.

Fantastische resultaten in de afgelopen jaren, die worden in 2019 niet makkelijk herhaald. Hij moet uiteraard zijn geld opleveren, maar is het niet beter dat hij aan zichzelf denkt en het vizier op latere wielerwedstrijden in het seizoen richt. Nee, niet de Vuelta, de Ronde van Spanje, dat stelt niks voor. Wie weet de namen van de laatste vijf winnaars op te noemen? Tom moet voor het WK gaan op 29 september in de UK.

Niet meedoen aan De Tour, daar hebben we een ander paard voor om op te wedden, zeker nu Froome niet kan meedoen: Steven Kruijswijk, vorig jaar vijfde, met 32 jaar een ervaren wielrenner in de kracht van zijn sportieve loopbaan.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.