WAAROM WORDEN WE ELKE KEER BESODEMIETERD ?

Dat Rutte de grootste leugenaar met de langste neus is, wisten we al. Maar moeten dan al die leden van zijn kabinet zijn voorbeeld volgen door het volk, de belastingbetaler, keer op keer voor het lapje te houden?

Was het gisteren nog staatssecretaris Snel van D66 die doelbewust een onderzoek heeft gefrustreerd, is het nu weer minister (aardbevinkje) Wiebes die willens en wetens via zijn ministerie is uitgegaan van verkeerde cijfers en daarmee tot een rooskleuriger beeldvorming kwam over de energielasten.

We worden besodemieterd door het gajes in Den Haag. De politiek is er niet meer voor de burgers. De werkende Nederlanders zijn de tegenwoordige slaven voor de overheid.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.