MINDER, MINDER, MINDER

Denk niet meteen aan de uitspraak van Geert Wilders over Marokkanen, waarvoor hij al sinds maart 2014 wordt vervolgd op aansturing van VVD-minister Ivo Opstelten, nee minder minder minder gaat nu over iets heel anders.

Ik ben op zoek naar werk voor een bepaald aantal uren per week, niet full time. Ik heb altijd voor mezelf gewerkt dus een loondienstbetrekking heeft niet mijn voorkeur. Zelf altijd georganiseerd en geordend geweest, misschien voortkomend uit een autistische afwijking in de genen ben ik gaan zoeken naar mogelijkheden op de arbeidsmarkt.

Stuit ik op het fenomeen ‘OPRUIMCOACH’.

Je kent die televisieprogramma’s wel, waar je gauw doorheen zapt. Mensen bij wie een draadje los zit en die het genot hebben in verzamelen. ADHD verzamelaars wiens woningen uitpuilen van de troep.

Blijken al meerdere mensen in actief te zijn, uurtarief tussen de 55 en 65 Euries per uur. Voor opruimcoach kan je eerst een cursus volgen, maar dat heb ik niet nodig. Gewoon beginnen en na het eerste consult bij de eerste de beste klant een containerbak voor de deur, hoppa !

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.