MEER, MEER, MEER

Binnenkort wordt het minder, minder, minder – proces tegen Geert Wilders weer opgestart. De PVV-politicus wordt ondertussen al ruim 15 jaar beveiligd, omdat hij anders moet vrezen voor zijn leven. De gewone Nederlander kan zich geen voorstelling maken hoe dat moet zijn.

In de jaren-30 van de vorige eeuw werden in Nazi-Duitsland de Volksgerichte opgericht om onwelgevallige meningen en subversieve daden tegen het toenmalige regime uit te bannen. De uitkomst van het Prozess stond van tevoren al vast, temeer daar de verdachte geen rechtsbijstand kon kiezen. Op Youtube kan je enkele van dat soort processen nog bekijken.

Natuurlijk je kunt de situatie van nu in Nederland daar niet mee vergelijken, hoewel.

Geert Wilders heeft zijn eigen advocaat gelukkig wel mogen kiezen en team Geert-Jan Knoops aan zijn zijde. Een team van kuitenbijters die door de jaren heen in bekende strafzaken het Openbaar Ministerie menigmaal in verlegenheid bracht.

Door voorbedrukte aangiftes klaar te leggen, waarbij bij wijze van spreken alleen nog hoefde te worden getekend bij het kruisje, en velen konden niet anders dan een kruisje zetten, heeft het O.M. de schijn al enorm tegen.

Dat gold ook al voor de geslaagde wrakingsactie van de vorige advocaat van Wilders, Mr B. Moscowicz, in het vorige proces. Naar nu blijkt heeft de top van het O.M. , Mr H. Bolhaar, intensiever en vaker overleg gehad met de top van het Ministerie van Jusititie, minister I. Opstelten, dan tot dusver is toegegeven. Meer en meer komt de dubieuze rol van deze lieden aan het licht, waarbij zij in de verhoren achter gesloten deuren beiden niet alleen aan ‘geheugenverlies’ bleken te lijden, maar ook informatie hebben achter gehouden. De beerput van dit politieke proces gaat steeds verder open, ondanks dat het O.M. nog krampachtig bewijsstukken, die op basis van de Wet Openbaarheid bestuur zijn opgevraagd, wil achterhouden.

De beschuldiging van Wilders dat de rechterlijke macht en de officieren van Justitie handlangers van het kabinet waren, begint steeds meer vaste grond onder de voeten te krijgen. Je kunt het aan Geert-Jan Knoops en zijn team wel overlaten om al die misstanden zoals hiervoor omschreven bloot te leggen. Uit het verweer van Opstelten en Bolhaar blijkt dat de op hen gerichte aandacht voelt als een natte veter om je nek.

Op naar MEER, MEER, MEER informatie en bewijs in dit politieke proces.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.