IK HEB MET HEM TE DOEN

Hij doet er van alles aan, aan het talent, deskundigheid en doorzettingsvermogen ligt het niet. De mazzel ontbreekt hem en hij heeft te maken met materiaal dat maar niet tot een hoog nivo kan worden gebracht. Mentaal ziet ie goed in elkaar en geeft niet op, maar voor hoelang.

Ook vandaag weer leverde Max Verstappen een topprestatie door 4e te worden in de GP van Frankrijk. Louis Hamilton wordt als winnaar voor de zoveelste keer bejubeld. Ik ben er zeker van dat Max in een betere auto de grootste tegenstander van Hamilton is.

Nooit een pole position behaald, dit seizoen tot nu toe geen overwinning. Max is enkel de best van de rest. Als Honda dit seizoen geen noemenswaardige verbeteringen kan aanbrengen is het de vraag hoelang Max het nog bij Red Bull uithoudt.

Vettel is aan het einde van zijn loopbaan. Leclerc komt als B-rijder uit het niets, maar rijdt wel in een Ferrari en blijft Max met twee vingers in de neus makkelijk voor door het goede materiaal.

Als Max niet snel van team verandert waar hij beter materiaal krijgt, dan zal hij de geschiedenisboeken ingaan als een van de grootste talenten, die de kans niet heeft gekregen.
In sportief opzicht heb ik met hem te doen.

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.