TOPKWALITEIT VOOR EEN REDELIJKE PRIJS

Deze opinie is geschreven door een zeer tevreden consument. Een consument die van goede wijnen houdt, maar daar niet de hoofdprijs voor wil betalen. Vanmiddag heb ik met het mooie weer genoten van een heerlijk gekoelde rosé.

Wanneer je een wijnliefhebber bent zou je echt eens in contact moeten komen met Wijnimport J. Bart in Zuidoostbeemster. Al meer dan 50 jaren een begrip in de wijnimport en leverancier van kwaliteit op elk niveau.

Vorig jaar was ik aanwezig op een proeverij in Amsterdam. Daarbij waren leveranciers van Wijnimport J. Bart zelf aanwezig om hun wijnen te promoten en te presenteren. Je kan meteen je Frans, Duits, Italiaans, Portugees en Spaans ophalen. De specialisten van (Beemster) kaas, noten, ambachtelijke worsten, waar ook kon worden geproefd, maakten het feest voor mij compleet.

Uiteraard heb ik goede notitie gemaakt van de geproefde wijnen en de volgende dag een bestelling geplaatst. Ik geniet er nog steeds van maar de voorraad slinkt gestaag dus tijd voor een uitstapje naar Zuidoostbeemster en bezoek aan het ‘Fort Benoorden Purmerend’.

Voor een impressie van het assortiment, ga naar www.wijnimportbart.nl

Geef een reactie

Vereiste velden zijn gemarkeerd met *. Deze gegevens worden NIET gepubliceerd.